[wpml_language_selector_widget]

Custom koffiebrander

Wij bouwen branders waar je een glimlach op je gezicht krijgt wanneer je je koffiebranderij binnenloopt. Een brander waar je trots op bent en die weerspiegeld wie jij bent en waar jouw merk voor staat.

Daarom bieden wij je veel design mogelijkheden, zodat jij de koffiebrander van je dromen kan  ontwerpen. Als je een originele en custom koffiebrander wilt dan kies je voor een Giesen koffiebrander.

Omdat in de handen van een vakman, een koffiebrander kan veranderen in een kunstwerk.

DESIGN
JOUW
CUSTOM
KOFFIEBRANDER

Je besteedt veel tijd en energie aan het inrichten van jouw koffiewinkel. Comfortabele en uitnodigende zitplaatsen, prettige verlichting en een aroma van vers gebrande koffiebonen. Elk detail heb je met de hand uitgekozen en is zoals jij het wilt, waarom dan genoegen nemen met een standaard koffiebrander?

Bij Giesen Coffee Roasters willen we koffiebranders maken die net zo uniek zijn als jouw merk. Daarom bieden wij je als je een Giesen koffiebrander koopt, veel design mogelijkheden. Zodat jij de controle hebt over hoe jouw koffiebrander eruit ziet.  Kies de kleur die je wilt, verander de materialen van het dak, de handgrepen of voeg jouw logo aan de zijkant toe. De keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Kleuren

Creëer jouw custom koffiebrander. De keuze is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Houten handgrepen

Jouw eigen logo

Dak

Onze klassiekers