Katalytische emissiereiniger

Katalytische
emissiereiniger

Het klimaat, uitstoot en milieubewustzijn; het zijn enorm actuele onderwerpen tegenwoordig. Bij Giesen willen we u de tools bieden om zo goed mogelijk uw steentje bij te dragen aan deze onderwerpen. Mede daarom hebben wij onze serie Catalytic Emission Cleaner (CEC) machines ontwikkeld. Deze machines reduceren uw uitstoot door middel van een ingebouwde katalysator en naverbrander.

 • Vermindert uw ecologische voetafdruk
 • Verkrijgbaar vanaf W6, in drie maten
 • Ingebouwde naverbrander en katalysator
 • Klein formaat, compact ontwerp

Brander - verwarmt de lucht tot deze een temperatuur van 320 °C bereikt

Omzettingskamer - dit is waar de katalytische reactie plaatsvindt

Luchtinlaat - verontreinigde lucht afkomstig van de brander komt de CEC binnen

Luchtuitlaat - de gereinigde lucht komt via de uitlaat naar buiten

Hoe werkt het?

Katalytische emissiereiniging werkt ongeveer hetzelfde als thermische naverbranding met het verschil dat het gas, nadat het de vlam is gepasseerd, door een katalysator gaat.

 

Meer informatie over koffiebranden en emissiebeheersing?

Download de Emission Guide!

De Giesen coffee roasting & emission control guide is een uitgebreid document dat waardevolle informatie bevat over emissies die specifiek worden veroorzaakt door koffiebranden. Ook de gevaren die deze emissies kunnen geven aan ons milieu en de oplossingen hiervoor worden behandeld.

Giesen katalitische rookgasreinigers

Wat is het verschil?

CEC30
CEC60
CEC140

Hoog rendement, compact ontwerp

De CEC productlijn is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn zonder al te veel kostbare ruimte in beslag te nemen. Ook het onderhoud is gebruiksvriendelijk; de zones die moeten worden schoongemaakt, zijn gemakkelijk te bereiken.

 • Beschikbaarheid
  Beschikbaarheid

  W6/15/30A - CEC30
  W45/60A - CEC60
  W140A - CEC140

 • Certificeringen
  Certificeringen

  CE Gecertificeerd

Te gebruiken met...

Dani_Giesen_Sales

Persoonlijk advies

We zijn er voor u! Laten we onder het genot van een kopje koffie alle opties bespreken en de perfecte brander voor u vinden.

Ons doel is om koffiebranden zo eenvoudig en professioneel mogelijk te maken en samen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij denken met u mee en produceren een brander op maat die aan al uw wensen voldoet en waarde toevoegt aan uw bedrijf.