Over Giesen

Wij creëren, u geniet

Gemakkelijk om mee te beginnen. Giesen is ongelooflijk krachtig, veelzijdig en heeft alles wat u nodig heeft om uw brandingen naar een hoger niveau te tillen. Ontworpen zodat u kunt werken, branden en creëren op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden. Veel uitbreidingsmogelijkheden om nog beter te roosteren. Onze eigen ontworpen, geteste en getrouwe software. Een Giesen voelt vertrouwd aan vanaf het moment dat u hem aanzet.

Giesen maakt het mogelijk

Ontdek vakmanschap

Kwaliteit ontmoet design. Onze koffiebranders worden vervaardigd in Ulft, een kleine stad in Nederland. Wij combineren innovatieve technologie en brandtrends met maximale controle en capaciteit. Al onze branders voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een leven lang te kunnen branden.

We turn dreams into roasters

Onze branders zijn verkrijgbaar in een klassieke en elegante zwarte uitvoering of kies elke RAL-kleur die er is. Creëer eindeloze stijlvolle combinaties die direct bij uw merk of koffiezaak passen. U kunt de carrosserielak, dakkleuren, accentkleuren, houtstijl en bij sommige branders zelfs de rand van de koelzeef aanpassen! Lees meer over onze opties op maat:

No posts found!

Vakmanschap gecombineerd met
Moderne technologie

Alleen de meest moderne en hoogwaardige onderdelen worden gebruikt in onze koffiebranders. Met absolute precisie in elkaar gezet dankzij Nederlands vakmanschap.

Meer dan 15 jaar hebben we gesproken en samengewerkt met de beste koffiebranders in de industrie. We horen niet alleen wat ze zeggen; we luisteren ook. Dit resulteert in branders die perfect op de praktijk zijn afgestemd. De Giesen instellingen zijn allemaal gebruiksvriendelijk en sluiten aan bij de wensen van de branders. Groot of klein; wij weten precies wat u nodig heeft en stellen uw wensen voorop.

Ervaar de ultieme luchtstroomregeling op alle Giesen branders. Probeer verschillende manieren om uw ideale brandprofiel te creëren, terwijl u experimenteert met geavanceerde opties. Dit is een standaard functie die gratis wordt meegeleverd. Als u meer wilt weten over luchtstroomcontrole, lees dan deze blog of bekijk deze webinar over luchtstroomcontrole.

Pas de drumsnelheid aan op uw Giesen brander om nog meer controle te krijgen over uw brandproces. In combinatie met de luchtstroomregeling kunt u consistente braadprofielen creëren. Wilt u weten welk effect drumsnelheid heeft op uw brandingen? Bekijk de Giesen webinar met Willem Boot of lees deze blog.

We kunnen de koffiebrander zich laten gedragen als een brander met volledige geleidingswarmte, maar dankzij de ventilatorsnelheid kunnen gebruikers ook branden met convectiewarmte. Veel verschillende instellingen en warmteoverdrachtstechnieken kunnen worden gemoduleerd met Giesen branders. Bekijk deze webinar over warmteregeling.

Ons bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en geeft alle relevante parameters weer. Het maakt het mogelijk om de werkelijke en automatisch de gewenste temperaturen te controleren. Zo blijft de kwaliteit van uw braadstukken constant.

Onze branders zijn uitgerust met geluidsarme ventilatoren, om een laag geluidsniveau te handhaven. Al onze branders werken onder 75dB.

Koel uw koffiebonen snel af met onze snelle afkoelingsoptie, om de maximale versheid en kwaliteit van uw koffiebonen te behouden.

Wij bieden de modernste brandertechnologie en duurzame brandoplossingen om groen te roosteren. Beter voor het milieu en verlaagt de bedrijfskosten.

Gietijzeren frontplaat, roestvrijstalen body en aanpasbare accenten: onze branders zijn ontworpen om lang van te genieten – zonder te verweren.

W140A roaster

Giesen maakt het mogelijk

Ontdek vakmanschap

Met Giesen Profiler kunt u tweaken, bewerken en zelfs nieuwe brandingen creëren waar u ook bent. Neem de optionele tablet met u mee en blijf innoveren. Net als wij, neem nooit genoegen met minder. Giesen Profiler is uitgevonden om uw brandingen te registreren en om profielen automatisch te herhalen. Het helpt u bij het bijhouden van al uw brandingen en laat u deze exporteren. Kortom, Giesen Profiler bespaart u kostbare tijd.

Geproduceerd in Nederland

Kwaliteit ontmoet design

Wij zijn niet zomaar een familiebedrijf; wij zijn een familie. Als een team werken we samen voor het hoogste resultaat. Alleen het beste is goed genoeg voor onze branders. Dit komt niet alleen tot uiting in onze branders van hoge kwaliteit, maar ook in ons ondersteuningsteam en onze geweldige klantenservice.

Nederlands vakmanschap

Onze branders ondergaan een grondig productieproces. Vanaf het moment dat u bestelt tot aan de levering bent u verzekerd van geweldige kwaliteit.

Custom koffiebrander

De beste support en service

Wij willen dat onze koffiebranders perfect werken en dat u zorgeloos kunt branden. Daarom bieden wij de beste service en ondersteuning. Als u een Giesen koffiebrander koopt, kunt u er zeker van zijn dat wij u van het begin tot het eind zullen begeleiden.

Ondersteuning

Als u mechanische of technische problemen ondervindt met uw koffiebrander, is het voor ons een prioriteit om u te helpen uw Giesen koffiebrander zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Daarom staat ons support- en serviceteam voor u klaar. De supportdesk is bereikbaar via telefoon, e-mail of onze website.