Service & Support

Onze klantenservice is bereikbaar via chat, telefoon of e-mail. Voor directe toegang tot onze kennisbank en ondersteuning kan je een account aanmaken op onze support portal. Klik op de buttons en de rest volgt vanzelf.

Artikelen

We hebben veel artikelen gepubliceerd over probleemoplossing voor je koffiebrander

Persoonlijke begeleiding

Wat het probleem ook is, ons supportteam begeleidt je er doorheen.

Noodgeval?

In geval van nood is ons supportteam 24/7 bereikbaar

Persoonlijke service en support

We willen dat onze koffiebranders perfect werken en dat je zonder zorgen koffie kan branden, daarom bieden wij de beste service en support. Als je een Giesen koffiebrander aanschaft ben je verzekerd van begeleiding van begin tot eind.

Ook al is Giesen een bekend merk onder de koffiebranders, onze manier van werken  is hetzelfde gebleven. Informeel met een persoonlijke benadering. We combineren Nederlands vakmanschap met familiewaarden en een no-nonsense mentaliteit. We behandelen iedere klant, klein of groot, op dezelfde professionele manier.

Als je mechanische of technische problemen ondervindt met je koffiebrander is het een prioriteit voor ons om je Giesen koffiebrander zo snel mogelijk weer werkend te krijgen. Daarom is ons supportteam in noodgevallen voor jou beschikbaar. Ons supportteam is te bereiken via telefoon, e-mail of onze website.

We bieden ook een serviceabonnement waar technische ondersteuning en schoonmaakonderhoud in zit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik support krijgen?

SERVICE EN SUPPORT VOORDELEN

Support in noodgevallen

Bij noodgevallen is ons supportteam beschikbaar.

Online support

Makkelijk, snel en persoonlijk online support.

Jaarlijks onderhoud

Jaarlijkse check-up door een Giesen monteur.

Verminderde storingen

Verbetert de levensduur van je koffiebrander en vermindert storingen.

Korting

10% korting op reserveonderdelen.

Wanneer is ons serviceabonnement een perfecte match voor jou?

Het onderhouden van je koffiebrander is net zo belangrijk als het regelmatig verversen van de olie voor je auto. Maar het kost tijd. Tijd die je beter kan besteden aan het vinden van het perfecte brandprofiel. Daarom introduceren we het serviceabonnement van Giesen. Je kan je volledig focussen op koffiebanden, wetende dat je koffiebrander in goede handen is. Bespaar tijd, energie en geld. Met het serviceabonnement van Giesen kan je zorgeloos branden.