[wpml_language_selector_widget]

Second-hand Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters is gespecialiseerd in de productie van nieuwe koffiebranders. Onze vakmannen zijn echter ook ervaren in het geven van een tweede leven aan een gebruikte brander. Dus als je op zoek bent naar een gerenoveerde gebruikte brander, kunnen wij je helpen. Denkt u erover om een nieuwe Giesen koffiebrander te kopen? Je kan ook met ons de mogelijkheden bespreken om uw gebruikte koffiebrander in te ruilen.

Momenteel zijn er geen andere tweedehands branders beschikbaar.

Blijf deze pagina in de gaten houden voor updates.

Onze tweedehands koffiebranders

Speciale inruilpremie voor jouw gebruikte koffiebrander

Koffiebranders hebben een extreem lange levensduur. Dit hangt voornamelijk samen met het gebruik van hoogwaardige materialen en is uiteraard afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Veel bedrijven, die overwegen om over te stappen naar een moderne koffiebrander die voorzien is van de laatste technologie, hebben nog een werkende koffiebrander in hun bezit. Mocht dit in jouw geval ook zo zijn, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een aantrekkelijke inruilpremie voor jouw oude brander bij aankoop van een nieuwe Giesen koffiebrander.

Restauratie & renovatie van gebruikte koffiebranders

Ons bedrijf heeft 30 jaar ervaring met het produceren van (onderdelen voor) koffiebranders. Dit zorgt voor een uitgebreide kennis en ervaring met renovaties en op maat gemaakte aanpassingen van koffiebranders.

Deze kennis gebruiken wij graag om gebruikte koffiebranders een tweede leven te geven. Vooral als het een Giesen is. Alle onderdelen van koffiebranders hebben een lange levensduur en in de meeste gevallen is het mogelijk om oudere modellen te renoveren zodat ze weer voldoen aan de nieuwe eisen van de markt. Beter voor het milieu en duurzaam.

De werkwijze

Wanneer we een gebruikte koffiebrander binnenkrijgen gaan we meestal als volgt te werk. Eerst halen we de koffiebrander volledig uit elkaar, reviseren we de motor en spuiten we alle onderdelen in een RAL kleur naar keuze voor een goede uitstraling. Als de gebruikte koffiebranders van een ouder bouwjaar zijn dan is de installatie van gas en elektra vaak verouderd. Het kan dan noodzakelijk zijn om deze te vervangen zodat ze weer voldoen aan de moderne voorschriften. In de meeste gevallen vragen onze klanten ons om maatwerk, zodat de koffiebranders met speciale aanpassingen voldoen aan hun specifieke eisen en toepassingen. Dit is ook de reden waarom we altijd voorafgaand aan de renovatie uitgebreid in gesprek gaan met onze klanten om inzicht te krijgen in de eisen, toepassingen en verwachtingen. Vervolgens starten we met de renovatie waarbij we de oude gebruikte koffiebranders transformeren tot hooggekwalificeerde, mooi uitziende en goed functionerende koffiebranders. Deze gebruikte koffiebranders beantwoorden niet alleen aan de vereisten van het moderne koffiebranden, maar kunnen door de renovatie ook weer een nieuwe lange levenscyclus tegemoet zien.