W30A

Ready om groots te branden? Kies voor onze geavanceerde W30A koffiebrander, inclusief Giesen Profiler en een externe cycloon. Met een capaciteit van 120 kg/u is het een waardevolle aanvulling voor elke middelgrote tot grote branderij die op grotere schaal vers gebrande koffie produceert.

 • Kies de beste apparatuur, voor de beste resultaten.
 • Tot 30 kg per batch | 120 kg per uur
 • 245 x 110 x 236 cm | 1500 KG
 • Branden op gas
Giesen W30A Coffee Roaster

Trechter

Koelzeef

Voorplaat

Kijkglas

Brander kijkglas

Geautomatiseerde bonen inname

Koelzeef afvoer

Koelzeef afvoer

Kaf deur

Koelzeef deur

Roast big,
roast W30A

Onze W30A brander is handgemaakt en wordt geleverd met meerdere inbegrepen functies. Met Giesen Profiler kun je brandprofielen of recepten aanmaken, herhalen en opslaan. De inbegrepen, externe cycloon verwijdert automatisch de vliesjes van de gebrande bonen. Alles wat je nodig hebt voor de beste brandervaring.

Tip: Ga met de muis over de grijze hotspots!

 • Batch grootte
  Batch grootte

  15 - 30 kg

 • Certificaten
  Certificaten

  CE Gecertificeerd
  UL Gecertificeerd
  AGA Gecertificeerd

 • Type verwarming
  Type verwarming

  Aardgas/Propaan/Butaangas

Wist je dat...

Dat je met de W30A een externe cycloon krijgt én levenslange toegang tot Giesen Profiler?

Waarom Tom Osborne van onze W30A houdt

Craft House Coffee, UK

Ontworpen en geproduceerd door vakmensen

Onze koffiebranders worden geproduceerd in Ulft, een klein dorpje in Nederland. Wij combineren innovatieve technologie en brandtrends met maximale controle en capaciteit. Al onze branders voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een leven lang te kunnen branden.

Craft House Coffee Giesen W30A Coffee Roaster Beige
W30A roaster
Craft House Coffee Giesen W30A Coffee Roaster
W30A roaster

W30A koffiebrander

Galerij

Zoals al onze branders, is ook de W30A volledig te personaliseren. Verander de verf van de body, de handgrepen en de accentkleuren.

W30A roaster
W30A roaster

Your only limit is no limit. Kies W30A.

W30A in actie

Onze W30A koffiebrander maakt echt een verschil voor je brandingen. Ervaar het zelf door in gesprek te gaan met  een van onze verkoopmedewerkers en ervaar zelf een gecontroleerde en efficiënte branding.

transparent.png
Play Video

Combineer met...

Brand met maximale controle

Ervaar de W30A koffiebrander en brand met nog meer controle. Bewaak het brandproces met behulp van het control tower systeem, dat bediend kan worden met een touchscreen. Pas eenvoudig de temperatuur, het vermogen, de ventilatorsnelheid en de trommelsnelheid aan. De parameters zijn allemaal zichtbaar op het scherm en elke aanpassing kan worden gecontroleerd. De perfecte eigenschappen voor kwalitatief en consistent branden.

Brand zorgeloos met Giesen Connect

Giesen Connect is een controlesysteem op afstand waarmee we automatisch de actuele status van jouw koffiebrander kunnen zien.

W140A roaster

Brand met Giesen Profiler

Danielle

Persoonlijk advies over de W30A koffiebrander

We zijn er voor jou! Laten we onder het genot van een kopje koffie alle opties bespreken en de perfecte brander voor je vinden.

Ons doel is om koffiebranden zo eenvoudig en professioneel mogelijk te maken en samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij denken met je mee en produceren een brander op maat die aan al jouw wensen voldoet en waarde toevoegt aan je bedrijf.

Op zoek naar een andere brander?