W6 Serie

De W6 brengt professionaliteit en gebruiksvriendelijk branden samen. Het is de perfecte combinatie van functionaliteiten, capaciteit en uiterlijk. Ons meest verkochte model en verkrijgbaar in de W6A, die automatisch werkt, of de W6E, die elektrisch werkt.

 • Meest populaire brander
 • Tot 6 kg per batch | 24 kg per uur
 • 134 x 72 x 174 CM | 450 KG
 • Brand op gas of elektriciteit

trechter

Koelzeef

Voorplaat

Kijkglas

Onderhoudsdeur

Bonen monster

Koelzeef afvoer

Eén brander, oneindige mogelijkheden

Wij geloven dat kwaliteit en functionaliteit altijd samen moeten gaan, en dat zie je ook terug in onze producten. De W6 serie is handgemaakt door vakmensen met hoogwaardige materialen. We hebben deze brander ontworpen met twee verschillende ventilatoren. Op deze manier kunt u gelijktijdig branden en koelen en verhoogt u de productiecapaciteit tot 24 kg. per uur.

Tip: Ga met de muis over de grijze hotspots!

W6 Serie

Wat is het verschil?

Bij Giesen hebben we drie elektrische modellen ontwikkeld voor mensen die koffie willen branden op een locatie waar het gebruik van gas geen optie is. Ook uit milieuoverwegingen is branden met elektriciteit een goede keus. In deze blog leggen we de belangrijkste verschillen uit in specificaties, gebruik en resultaat tussen gas en elektrische branders.

Automatisch
W6A
Electrisch
W6E

Een stijl voor iedereen

De meeste mensen die investeren in een koffiebrander, zien het niet alleen als de perfecte manier om de meest smaakvolle bonen te branden, ze zien het ook als een verlengstuk van hun merk. Daarom vinden wij het belangrijk dat de brander perfect bij het merk past. Dit omvat ook de algemene kleur, de accentkleur, en of je wel of geen logo aan de zijkant wilt. Een andere keuze voor je koffiebrander op maat is de houtsoort voor het handvat van de brander.

W6 Serie

Galerij

Zoals al onze branders, is de W6 serie volledig aanpasbaar. Verander de body paint, handgrepen en nog veel meer!

W6A Pantone 13-0117 wit copy

Eindeloze functionaliteiten,
gecombineerd met de beste kwaliteit

W6 serie in actie

Neem het branden in eigen hand met de W6 serie. Inclusief de luchtstroom-, drumsnelheid- en brander regeling. Met ons eigen ontwikkelde software is het mogelijk om een branding met de bijbehorende instellingen op te nemen en opnieuw af te spelen, zodat je hetzelfde kwaliteitsniveaus kunt handhaven voor meerdere batches. De W6 serie kan op twee verschillende manieren worden bediend. Handmatig via het bedieningspaneel of semi-automatisch via Giesen Profiler.

transparent.png
Play Video

Wist je dat...

Onze W6 serie vaak wordt gebruikt bij brandwedstrijden? Allemaal dankzij het grote aantal instelmogelijkheden, het compacte formaat en de eenvoudige bediening.

Waarom Ethica coffee van de W6 Serie houdt

Ethica Coffee, Canada

Ontworpen en geproduceerd door vakmensen

Onze koffiebranders worden geproduceerd in Ulft, een klein dorpje in Nederland. Wij combineren innovatieve technologie en trends met maximale controle en capaciteit. Al onze branders voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een leven lang te kunnen branden.

Brand met Giesen Profiler

Te gebruiken met...

Giesen W6A

Optimale controle bij het branden

Neem het branden in eigen hand met de W6 serie. Inclusief de luchtstroom-, drumsnelheids- en brander regeling. Met ons eigen ontwikkelde software is het mogelijk om een branding met de bijbehorende instellingen op te nemen en opnieuw af te spelen, zodat je hetzelfde kwaliteitsniveau kunt behouden voor meerdere batches.

 • Trommelsnelheid regeling

  35 - 60 Hz (min.-max.)​

 • Vermogens regeling

  0 - 100%

 • Luchtdruk regeling

  80 - 180 Pa (min.-max.)​

Persoonlijk advies

We zijn er voor jou! Laten we onder het genot van een kopje koffie alle opties bespreken en de perfecte brander vinden.

Ons doel is om koffiebranden zo eenvoudig en professioneel mogelijk te maken en samen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij denken met je mee en produceren een brander op maat die aan al jouw wensen voldoet en waarde toevoegt aan je bedrijf.

Op zoek naar een andere brander?