Qualité
Torréfacteurs de café
& Design hollandais

Gemakkelijk om mee te beginnen. Giesen is ongelooflijk krachtig, veelzijdig en heeft alles wat u nodig heeft om uw brandingen naar een hoger niveau te tillen. Ontworpen zodat u kunt werken, branden en creëren op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden. Veel uitbreidingsmogelijkheden om nog beter te roosteren. Onze eigen ontworpen, geteste en getrouwe software.

 

GIESEN
01

Over ons

Met volledige toewijding streven wij ernaar de beste koffiebranders in het hoogste kwaliteitssegment te produceren voor winkels, branderijen en industriële doeleinden. Hierdoor tilt ons team het vakmanschap naar een hoger niveau. We hebben jarenlange ervaring en toch blijven we ons richten op ontwikkelingen in de branche en het bijhouden van nieuwe technologie. Innovatie is niet alleen een woord bij Giesen, het is ook een bedrijfsdoel dat door iedereen wordt nageleefd, door te werken aan elke brander die bij Giesen wordt gemaakt.

transparent.png
Lire la vidéo
Vakmanschap gecombineerd met
Moderne Technologie

Kwaliteit ontmoet design. Onze koffiebranders worden vervaardigd in Ulft, een kleine stad in Nederland. Wij combineren innovatieve technologie en brandtrends met maximale controle en capaciteit. Al onze branders voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een leven lang te kunnen branden.

Wij zetten dromen om in koffiebranders

Onze branders zijn verkrijgbaar in een klassieke en elegante zwarte uitvoering, of kies elke RAL-kleur die er is. Creëer eindeloze stijlvolle combinaties die direct bij uw merk of koffiezaak passen. U kunt de carrosserielak, dakkleuren, accentkleuren, houtstijl en bij sommige branders zelfs de rand van de koelzeef aanpassen!

Lees meer >

Waarom Giesen

Meer dan 15 jaar hebben we gesproken en samengewerkt met de beste koffiebranderijen in de industrie. We horen niet alleen wat ze zeggen; we luisteren ook. Dit resulteert in branders die perfect op de praktijk zijn afgestemd. De Giesen instellingen zijn allemaal gebruiksvriendelijk en sluiten aan bij de wensen van de branders. Groot of klein; wij weten precies wat u nodig heeft en stellen uw wensen voorop.

Giesen Coffee Roasters Dutch Craftsmanship

Nederlands
Vakmanschap

Elke machine wordt met de hand gebouwd door bekwame vakmensen en individueel getest. Een hoge procesbetrouwbaarheid is verzekerd.

Giesen Coffee Roasters Unique Design

Unieke
uitstraling

Wij bieden u een groot aantal ontwerpopties, zodat u de koffiebrander van uw dromen kunt samenstellen.

Giesen Coffee Roasters Personal Attention

Persoonlijke
aandacht

Als u een Giesen koffiebrander koopt, bent u verzekerd van de beste ondersteuning en service van het begin tot het einde.

Giesen Coffee Roasters Careless Roasting

Materialen van de hoogste kwaliteit

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit Europees staal, gietijzer en materialen, bouwen wij betrouwbare koffiebranders met een lange levensduur.

Giesen Coffee Roasters Experienced Technicians

Insouciance
torréfaction du café

Ambachtelijk met de hand gebouwde koffiebranders die gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar zijn en u de technologie bieden om bonen te branden met meer controle dan welke andere brander op de markt ook.

Giesen Coffee Roasters Community

Brand
duurzaam

Begin nu met duurzaam koffiebranden! Verminder de uitstoot door onze elektrische branders of milieuvriendelijke oplossingen te gebruiken.

Testimonials

Wat mensen zeggen

'Eerst twijfelde ik om een Giesen brander te kopen, omdat ik gewend was aan twee kleinere branders van verschillende merken. Ik dacht dat het misschien te flexibel zou zijn en ik wilde mezelf niet verliezen in alle instellingen. Maar toen ik eenmaal mijn eerste branding op de W15A had gedaan, wist ik dat ik mijn weg zou vinden. Met deze brander is het zo gemakkelijk om stabiel te branden en je kunt er echt geen slechte branding uit krijgen. Ik hou van elke seconde roosteren op mijn W15A. Ook denk ik dat je de best mogelijke ondersteuning hebt die er is, niet dat ik die veel nodig had. Het is goed om te weten dat je niet helemaal alleen bent met je brander. Giesen heeft er een geweldig team achter staan!'

Oskar Cedermalm
Oprichter en hoofdbrander

"We zagen wat je doet en hoe je het doet. Het voelde als een bewijs van kwaliteit. Jullie gaven ons de ervaring en kennis om dit project te voltooien zoals wij het wilden. Giesen heeft een grote rol gespeeld in hoe we deze branderij hebben gebouwd. Uw personeel kent de markt en begrijpt ons en onze behoeften."

Rösterei am Deich
Am Deich 43, 28199 Bremen, Allemagne

"Door de jaren heen heb ik gebrand met bijna elk model sample roaster op de planeet. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik echt houd van de prestaties en mogelijkheden van de Giesen WPG1 sample roaster. Giesen heeft deze brander geïntroduceerd en zijn prestaties verslaan zonder twijfel alle andere drum-operated sample roasters die op de markt verkrijgbaar zijn."

Willem Boot Flavour Testing
Willem Boot
Giesen Ambassadeur en eigenaar van Boot Coffee Campus

'Ik ben een fan van jullie producten! We hebben onze kleine Giesen W1 brander nu ongeveer vijf jaar en we verwachten een Giesen W15A aan het eind van de zomer. We houden van de W1 omdat hij erg intuïtief is, er vriendelijk uitziet en een perfect werkende machine is. Bovendien ben ik erg blij met de service en de snelle reacties toen we wat technische problemen moesten oplossen. De brander was een van de sleutelelementen in onze vorige slow coffee bar en maakt nu deel uit van onze lokale koffieschool.

Emanuelis Ryklys
Eigenaar van Crooked nose & Coffee stories

Laatste artikelen

Loading beans in a Giesen W6E
news

Identifying and Avoiding Common Roasting Defects

Even the most skilled roasters encounter challenges along the way, resulting in what are known as coffee roasting defects. Let’s explore some common coffee roasting defects, their causes, and how they can be identified and prevented.

Lees meer »
Behind The Roast

Exclusive Look: Sampling the Finest Panama Coffee of the Season!

In this article, Willem Boot gives us an update on the new harvest from the farms in Panama, specifically Finca La Cabra and Finca La Mula. The farms are almost done with the harvest, but still have microlots resting on the drying beds or in the dark room. It’s crucial that we take our time and slowly dry the beans with care for over 20 days.

Lees meer »

Nederlands vakmanschap

Onze branders ondergaan een grondig productieproces. Vanaf het moment dat u bestelt tot aan de levering bent u verzekerd van geweldige kwaliteit.